24 Şubat 2011 Perşembe

BANA NASIL ÖPÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM.


“Adamı öpüşmesinden tanırım” diyenlerden misiniz? . Erkeğin öpüşmesi ruhunu yansıtır mı dersiniz, az da olsa ipucu verir mi ? Duygusal mı, aceleci mi, aşk öpüşmesi mi, meşk öpüşmesi mi anlar mısınız ? Bence anlarsınız anlarsınız..
.

1- DUDAK ISIRANLAR; Bunlar ilk öpüşmede dudağın genelde alt kısmına dişlerini geçirirler, Öpmeden ısırmaya kalkarlar, hele ki kaplama dişleri varsa önde, ne kadar ısırdığını ayarlayamaz sizi ciyak ciyak bagırtabilirler. Beklersiniz ki dudakları dudaklarınıza değsin romantik birşeyler olsun, ama yok, adam birazdan sizi yiyecek gibi,kendini durduramıyor. Yuh!

Nasıl Biri; Çok duygusal biri değil, daha çok işin eylem kısmında. Biraz da “ben farklıyım, klasik dokunuşları sevmem, ona göre kızım” mesajını vermeye çalışır. Bu adamla biraz daha ilerisini siz tahmin edin. Atla mı bir erkekle mi seviştiğiniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz.




2- DİLLE ÖPÜŞENLER; Buna marjinal söyleyişle “French kiss” denir. Bu adamlar sizinle ilk başbaşa kaldıkları yerde yüzünü yüzünüze yaklaştırırlar. İki eliyle yüzünüzü tutarlar evet geliyor işte bakalım nasıl öpüşecek derken , adam ağzınızı aralar ve bukelamun gibi dilini ağzınızın içine daldırır ve bademciklerinizin üstündeki bütün organizmaları dağıtır. “Ohh! temizle yavrum temizle!” orda ne kadar bakteri varsa sil süpür” dersiniz, hatta bir ara ; "öpüşüyor muyum yoksa boğazımdan kültür mü alınıyor" diye kendinize sorarsınız. Beklersiniz ki adam bir dudak versin, dudaklarınıza değsin! hayır, hayır,, orda sondaj çalışmaları uzun süreceğe benzer, Kopartın o dili ,kuvvetlice ısırın, aklı başına gelsin.

Nasıl Biri;; Bu adam kesinlikle romantizmden uzak, şehvet dolu , seks bağımlısı, ibidosu yüksek biridir. “Bak bu sadece bir öpüşme, neler yapacağımı tahmin etmeni istiyorum” mesajını vermeye çalışır. Bütün kadınların nedense böyle mutlu olduğuna dair bir inanınışı vardır. Fazla bulaşmayın derim. Ya da bulaşın ,belki iyi sevişen biridir.(!)


3- DUDAK EMİCİLER;
Bu adamlar önce elinizi tutarlar, gözlerinize yakın kadrajdan bakarlar. Gözlerini baygın baygın kapatıp alt dudağa odaklanırlar. Hele dudaklarınız biraz dolgunsa sizi birazdan yutacaklar sanırsınız. Emer de emerler, sanki emzik emiyor adam. Öyle kalırlar orada, mmmh mmmh diye beş dakika aynı pozisyonda kendinden geçerler.. Eeeee, hani atraksiyon falan olmayacak mı diye düşünürken, adam gözlerini kapamış emmeye devam ediyor. Kimbilir ne rüyalara daldı diye düşünürsünüz. Hatta siz yanından kalksanız bile adam ağzını eziştire büzüştüre devam edecektir




Nasıl biri;
Bu adamlar hayal aleminde yaşarlar, Muhtemelen tek bildikleri bir dergiden okuyup” kadınları tahrik etmek için böyle iki dudağınız arasına alacaksınız alt dudağını yarım saat öyle vik vik emeceksiniz” diye bir yazı okumuş erkeklerdir. Her flört ettiği kıza bunu uygulamış ve kızlar tarafından terk edilince de" yok abi, bu kadınların hepsi frijit" diye söylenir dururlar. ,Ne mi yapmalı? çantanızı sessizce kolunuza takın ve bir taksiye atlayıp kaçın.



4- DUDAK YALAYICILAR;
Bu adamlar tıpkı süt içen kediler gibi dilini dudaklarınızın üstünde sağlı sollu, yukarı aşağı yalar dururlar. Siz ağzınız açık beklersiniz. Yalaması bitsin de dudakları dudaklarıma kenetlensin diye. Adamın durmaya niyeti yok, napmaya çalışıyor diye beklersiniz. Bir süre sonra artık dili haşat olmuş olacak ve kokular çıkmaya başlayacaktır. "Böğggghhhkkk" dediniz değil mi?

Nasıl Biri;
Sıkıcı, zeki sayılmayan, yaratıcı olmayan , hayvanlar alemindeki davranışları fazlaca izlemiş ve bunu insanlar üzerinde tatbik etmeye çalışan bir adamla berabersiniz. Arada bir dilini fırçalamasını kötü koktuğunu söyleyin Arada bir de olsa; dilini değil dudaklarını kullanmasını rica edin. Bir şans daha verin, ikincisinde de aynısını yapıyorsa “acil eve gitmem lazım” deyip yanından ayrılın, en yakın tuvalete gidip gargara yapın.


5- AĞZINIZIN İÇİNE NEFESİNİ ÜFLEYENLER; Bu adamlar dudaklardan başlarlar öpüşmeye, tamam buraya kadar her şey güzel, Ancak akabinde bir fare tarafından yenmeye hazırlandığınızı düşündürebilir size. Fareler sizi ısırıp ısırıp ,ardından üflerler ki acıyı hissetmeyesiniz.

Adamın nefesi sizinkine karışır, boğulacak gibi olursunuz. “ N"oluyor yarabbim, yüksek hava akımına mı maruz kaldım “ dersiniz, Bir de nefesinde soğan, sarımsak,çürük diş kokusu , sigara ya da daha iğrenç kokular varsa “ dur be adam , bırak fantaziyi ,elimi tut yeter" dersiniz. Öpüşmeyi bildin de üfleme kısmı kusur kalsın diye tersleyin, yoksa çok başarılı bir iş yaptığını düşünecek. Siz yandınız , başkaları yanmasın ..

Nasıl Biri;
Hayatında bazı kadınlar olmuş onlar her yaptığı davranışa * Ayy Mehmet, çok güzel fantazilerin var canım, ne kadar değişik öpüşüyorsun gak guk “ deyip bu adamın kendisini don juan gibi hissetmesine sebep olmuşlardır. Ama siz o kızlardan değilsiniz sanırım. Bu adama haddini bildirin. Bir fareyle mi bir erkekle mi öpüşmek istediğinizi açıklayın.


6- MİNİK MİNİK BUSE KONDURANLAR; Bu adamlar önce burnunuza ,sonra yanağınıza öpücükler kondurup , yavaş yavaş hedefe ulaşmaya çalışırlar.” Oh my God!” yaklaşık yarım saattir çocukların öpmesi gibi öper bırakır ,öper bırakır. “Dal be adam, dal” demek istersin, adam dalmaz.

Nasıl biri;
Bu adamın kesin küçük(!) bir sorunu var ve bunu kamufle etmek için size duygusal, sempatik ergen çocuk rolünü oynuyur. Sakın kanmayan. Ömür boyu böyle küçük (!) öpücüklerle vakit geçiremezsiniz. İlkokulda mıyız? annenizi mi öpüyorsunuz? n”oluyor sunuz yani değil mi? Bırakın bunları mik mik le vakit geçmez.

7- HEPSİNİ BİR ARADA BECEREBİLENLER; Heehh geldik işte başarılı erkeklere, bunlar ne zaman ısıracağını, ne zaman üfleyeceğini ne zaman emeceğini bilen erkeklerdir. Zamanlamaları, uyumları, ahenkleri son derece başarılıdır. Dans eder gibi öpüşürler. Kah ısırırlar, kah dilini sokarlar, kah üflerler ama ölçüsünde. Elleri de boş durmaz bunların. Belinizi tutarlar, boynunuzu tutarlar, saçlarınızı tutarlar. Yoruma gerek yok, asla sizi kötü kokan bir nefesle öpmek istemezler, sabahlayin sizden önce uyanıp dişini fırçalar, kahve içer ve sonra size öperler. İşte bu erkeklerin ayaklarını yıkayıp suyunu da için

(of ya şimdi sabah sabah sevgilimi de özledim, yazmayacağım böyle şeyleri bir daha )

1 yorum: